Ιατρείο

Το ιατρείο ΚΑΡΔΙΟΔΙΑΓΝΩΣΗ βρίσκεται στη διεύθυνση Λαγουμιτζή 65 & Ρενέ Πυώ 29 στο Νέο Κόσμο, απέναντι από στην πλατεία της Μάχης Αναλάτου και το Ι.Κ.Α. Νέου Κόσμου.

Πως να έρθετε

Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, αφού το ιατρείο βρίσκεται πολύ κοντά στη στάση του μετρό "Νέος Κόσμος" (Γραμμή 2) και στις στάσεις τραμ (Γραμμές 4 & 5) "Νέος Κόσμος" και "Μπακνανά".

Με οδική πρόσβαση, το ιατρείο βρίσκεται στη συμβολή των οδικών αξόνων Ηλία Ηλιού και Λαγουμιτζή (από την άνοδο της Λ. Συγγρού στην έξοδο του Νέου Κόσμου - ξενοδοχείο Intercontinental).

New logo for copyright large2.png

Ιστορία της ΚΑΡΔΙΟΔΙΑΓΝΩΣΗΣ

Το πρότυπο καρδιολογικό κέντρο ΚΑΡΔΙΟΔΙΑΓΝΩΣΗ ιδρύθηκε από τον καρδιολόγο Λοΐζο Λοΐζο, το 1989. Για δεκαπέντε χρόνια λειτουργούσε στη διεύθυνση Μάχης Αναλάτου 51Α ενώ αργότερα μεταφέρθηκε σε νέο, μεγαλύτερο χώρο, στην σημερινή διεύθυνση.

Από τον Οκτώβριο του 2018, έχοντας διατελέσει για 29 χρόνια στην υπηρεσία των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Νέου Κόσμου υπό τη διεύθυνση του Λοΐζου Λοΐζου, η ΚΑΡΔΙΟΔΙΑΓΝΩΣΗ φιλοξενεί πλέον και τον καρδιολόγο Σάββα Λοΐζο.